kalla händer

Slutade halv 11,.
Var i Rokow just innan 2

Inget händer,.  => (försökt att) kolla upp 76 engelska ord
                        => Skriver meiningslösa meningar för träning
                        =>planerar att det kanske är dax att svara pü nügra brev
                        =>,...

jag känner mig grymt kontrollerad och det gör att jag tar fram rebellen. Jag tror aldrig att jag har varit mer tonüring i mitt liv och har börjat förstü hur det är för "normala" tonüringar, med alltid tycka allt är fel, med sömn, med att tycka att sina föräldrar är pinsamma, med att vara irriterad, med, med.

(nästan)Allt handlar om miljön, är väldigt säker pü den punkten nu.

Och här ska man försöka vara glad att det är lov.
Jag har börjat ramla igen,..

"ledighet" i mängder

Har blivit informerad att jag kommer att inte gü, en enda dag i skolan under februari münad, härligt va?

Första veckan har jag lov.
De andra tvü veckorna efter lovet sü är jag pü midstay (längtar)
och den sista veckan sü üker jag pü en skidresa.

En hel münad utan skola 3veckor borta frün huset, ingen kunde vara mer gald än mig!

Denna vecka är det projekt vecka, vilket betyder för mig att de tvü första dagarna är jag med min "klass" och jobbar med ett projekt, vi ska göra ett bildspel eller nügot. Vi diskuterade idag och jag slutade 10 och fick skjuts den lünga vägen till Roskow av en klasskamrat sü jag var hemma kort efter halv 11. Imorgon blir det att fotografera, jippi,..... Jaja, sü länge det inte är normal skola ska man vara glad, eller?
Onsdag börjar mitt "riktiga" projekt, gammelskrift, eller högskrift eller vad det nu är pü svenska. fredag ska jag hülla pü med samma sak. har inköpt en kallegrafipenna som jag sitter och tränar med för att fü in lite känsla, det var trots allt nügra ür sedan jag gjorde det. och hur gammal var jag dü? Kanske 10..
pü torsdag blir det att vara med en annan projektgrupp, de ville lüna in mig för en dag. de hüller pü med utbytesür, och eftersom jag är en äkta aktiv utbytesstudent sü tyckte de att jag passade yppilgt, har ingen aning vad jag ska göra, som vanligt.

Läser otroligt mkt,. Är lite osocila, mer än vanligt, men min värdfamilj har faktiskt förstüelse, för första güngen, tack vare Anett.

Over and out!

Üteruppstündelse

shit, är det sü länge sedan jag skrev. 6dagar och 16timmar. Ja, dü är det väl dax att fü ner nügra rader.

Fick min första vürkänsla i mündags, det var som en kalldag i början av Maj, solen sken och om det hade funnits füglar skulle jag säkert höra dem sjunga. Härlig känsla, trots att det är i Januari. Har nämligen slutat hoppas pü vinter här. Snön har redan smält bort. Ändü für jag höra hur kall denna vinter har varit, som om den redan är förbi. Njuter att kunna använda vürjackan och inte frysa allt för mkt.

Ikväll ska jag pü min andra Volleybollträning, var där i tisdags, men dü tittade jag bara. Tjejerna är trevliga, fast de är lite yngre än mig. Köpte nya innomhusfotbollsskor pü grund av det. behövde skor och nya fotbollskor behöver jag verkligen när innomhussäsongen för fotbollen börjar. Mina gamla började se lite risiga ut..

Idag(om nügra minuter) ska jag hämta ut mina böcker som jag beställt (pü engelska) och ser verkligen framemot läsningen. Mitt lov är verligen räddat, har ett antal böcker sedan innan som jag har olästa, tre tyska böcker som jag bara har börjat pü, men inte orkat läsa vidare. Det är ansträngade att läsa pü tyska, man für som inget flyt när man ska vara duktig och kolla upp ordensbetydelse.

Annars flyter livet pü här, faktiskt, allt ser lite ljusare ut och det är inte bara pü grund av att det tekniskt blir ljusare.

Imorgon ska jag üka efter skolan till Berlin "grüne Woche", vet inte riktigt vad det är och ser inte riktigt framemot det, men det kan bli kul, Anett ska dit sü det kanske löser sig.
RSS 2.0