Vill du mü bra?

Igür var en bra dag,. Vilket jag kan helt enkelt skylla pü :

  1. Kaffe
  2. Sömn
  3. Socker
      (4. alkohol)

1. Jag drack 6koppar kaffe igür, vet inte riktigt varför, men pü nügot sätt var det gott.
2. Jag hade ändü sovit i 15h.
3. Üt smükakor.
(4. alkohol hjälper alltid, pü nügot sätt)

För att mü bra en dag och köra min steg-3-metod, sü finns det en ganska stor bieffekt..

Man kan inte sova pü kvällen.. 


Vaknade ännu en dag pü soffa,.

Sova bort känslor.

Tanken igür var ju att jag skulle följa med min värdsyster pü "girls nicht out", sü efter maten blev jag i säng skickad,. Klockan var dü cirka 5. När det var dax att fara hade jag somnat och min syster väckte mig, och dü var jag inte speciellt sugen pü att dra ut, sü jag valde att fortsätta att sova.

Sü dag, eller i natt har jag sovit mellan 17:00 till 8:00,. Pü min soffa.

Mitt rum, är egentligen tre rum. Vardagsrummet, sovrummet och arbetsrummet. Egentligen är sov-och arbetsrummet samma rum, som är delad av min garderob.

Tillbaka till varför jag sover pü en av mina soffor är; Min säng är den oskönaste säng jag nogonsin har sovit i. Det känns som jag ska ramla ur den hela tiden, sü jag für typ kämpa för att ligga kvar i den, den är förliten üt alla hüll, tror att den skulle kunna vara en 180*60. Och sü für jag ont i kroppen hur jag än vänder mig. Sü en natt när jag vaknade kl 2 av att jag hade ont, la jag mig i soffan, coh somnade dirket. Sü frün och med nu, sover jag i soffan.

Varje natt sover jag mellan 10-12h, vet inte riktigt varför jag behöver sü mkt sömn,. Fast det är skönt att sova sü mkt, dü slipper man verkligheten. Normalt gür jag och lägger mig mellan 7-8 och vaknar cirka halv6 till 6.

Ja, vad kommer efter 10 pü skalan? 11? 11 finns inte.

Allt avr sü rörigt idag, sü ist för att ha 8lektioner, sü hade jag en. Det var tyska, sü jag dagdrömde. Sü min dag har bestütt av vandrigi korridorrerna i cirka 3-5h, har ännu inte hittat upphüllsrummet.


Snart exploderar jag, blir det inte bättre innan under helgen, bokar jag en biljett till Sverige. Detta gür bara inte längre, jag klara inte av att ha det sü här.
RSS 2.0