snart är det helledighet som gäller

Slutade tidigt och har utnyttjat min tid till minimum. Handlade lite, sen minns jag knappt vad jag har gjort.
Ska i alla fall visa ett av sommarens projekt
Tänkte göra om denna pojktischa i storlek L till ett slappt linne. Hur det går är senare att förtälja. Före-Bilden är skapad.
Gjorde hasselbackspotatis och jägarkorv till middag. Hyfsad torsdagsmat. Efter Tvinga Patrik att packa så gick vi på promenad. Valde att inte träna idag, eftersom kroppen ville ha lite vila. Är hyfsat härligt öm i hela kroppen. Speciellt i låret från gårdagens löpning..
Prövade något nytt idag. Fräscht och hyfsat gott. 12.50kr. Bra till varma sommarkvällar istället för en Cola.

Industrins fördelar

Jag hade uppfattat att jag som alla andra skulle jobba på midsommarafton. Sen började det visa sig att alla var självklart ledig på fredag. Jag helt övertygad att jag skulle jobba hel dag.
Var tvungen att fråga min chef lite oskyldigt hur det såg ut fram mot helgen, fick jag ett trevlig besked. Ledig fredag och halvdag torsdag.
Kanske har vården förstört mig. För då jobbar man varje dag, oavsett om den är röd eller inte.
Gymmade efter jobbet. Bröst och biceps. Insåg hur biffig jag har blivit, och snygga axlar dessutom. Patrik ska hjälpa mig att fota dem. Det är svårt att spänna muskeln och fokusera på att fota samtidigt.
Patrik ville ner på stan, så jag möte upp honom där nere. Jag som höll mig hela gårdagen från inköp sattes på nya prov idag. Prövade ett par barfota skor, fivefingers.
Vilka jag råkade köpa.
Hamnade på Sisters och hittade en fin tröja som jag ville ha. Duktig där var jag däremot.
Så blev sugen på dra ut och provlöpa mina nya skor. Huvudet ville inte, eftersom jag inte hade ätit någon middag. Glömde bort det.
Gick bra och det var riktigt kul. Får känna hur mitt kår känns imorgon om jag körde för hårt än van min kropp klarar av. ¨
Dessa skor kommer synas mer här framöver!

lite senstrosning på stan

Jobb som vanligt. Ska få göra lite mer kontorsjobb i sommar, mer än tänkt, GÖTT! Mindre timmar i arkivet, jeees. Mötte upp Patrik efter varit på gymmet och gjorde lite snabb konditionsträning. Middag i någon byggnad. Sen hade jag ungefär en timme på stan, eftersom en galleria här upp stänger 19 på vardagar. Gick in på Monki och provade lite saker. Visste inte hur mycket pengar jag hade på kortet, annars hade jag nog handlat lite.

Hittade en fin liten väska, grön, 100kr, men jag blev snål.
Sugen på linnet, äger två liknade som jag älskar, men denna var ju genomseenelig.
RSS 2.0