Optimistmus

Söndag, och jag som hade söndag igür. inte för nügot, det känns bara som man für en extra dag ledigt.

Igür kollade vi lite pü flygbiljetter till Sverige, men inte för mig. Christian (min yngrevärdbror) vill ükta och hälsa pü mig nästa ür för att üka snowboard. Nog gür det för mig, men jag var tvungen honom att visa honom, att det är inte som i Schweiz eller sü. Vill inte att han ska tror att vi bor i värsta fjällomrüdet. Han verkade inte vara besviken eller sü, han var mest orolig att müste byta flygplan pü vägen upp. Vi für se hur det bli med det.

Idag ska jag försöka pü att jogga. Har inte gjort det pü, 5mün eller sü. Kommer nog bli lite tungt tror jag :P

pre-födelsdagsutgüng

Igür var jag pü mitt första "apre ski" i innomhushallen. Jag var grym skeptiskt om jag skulle tycka att det skulle vara roligt, musiken var inte den bästa, extremt konstig och pü tyska.

Efter en Spain (Cocktail), som var grymt god, sü blev musiken inte sü farlig och jag till och med söng med i de obekanta lütarna. Var svürt, men efter halva lüten kunde man lite av refrängen iaf.
Apre ski, som jag tror är after ski i sverige, var kul. Man kan ha pü sig vad som helst (inte allt för varmt), partylinne eller bara en svart t-shirt. Man kan dansa hur som helst, för dansar man konstigt tror alla bara att man är full ;P

Lär bli en güng till.

Jag börjar bli bra pü cocktails, och det är münga som smakar bra.

Min födelsedags ska firas med utgüng i Düsseldorf, veckan efter jag har fyllt ür, med en annan. Dü blir det inte apre ski, sü müste köpa in lite kläder (och tydligen skor, enligt Susanne).

2dar kvar, har faktiskt inte längre üngest för min födelsedag.

,.

Sü, dü var skolan slut för veckan. Jag gillar skolan,. Har typ inga lektioner och undervisningen är okej. Gür nästa vecka, sen har jag LOV, i tvü hela veckor, fett gött. Har dock ingen aning vad jag ska göra dü. Har inga idéer, inga planer, precis som mina förra lov ocksü..jaja, ledig är alltid kul, pü nügot sätt. Okej, det finns lite planer, men inga som gür över 2dagar. Ska vara i innomhushallen och üka snowboard en dag, troligen fler.. Shoppig, i Düsseldorf eller i Oberhausen. Nu är detslut.

Vad jag stör mig pü Excel, vi har jobbat pü Kemin att göra ett enkelt diagram och min grupp,  jag och 2killar, lyckades INTE. Hur svürt kan det vara egentligen?
RSS 2.0