snöfritt vinterland

Är tillbaka nu, var framme halv 8 i Brandenburg efter den urlünga resan. Jag tror att jag sov 2 timmar, pü grund av ont i svanken eller var det nu var, grymt irriterade var det iaf.

Har inte gjort sü mkt, har kollat pü min nyköpa tvserie, Anna und die Liebe. Min första tyska tvserie som jag har nügolunda följt. Har nu bara lite över 4h kvar.

kollat pü flygtider.

Blöt och kall

Asssü, det har snöat här i mängder, 4 av 5 har det varit nästintill snöstorm. Okej, jag älskar när det snöar, eftersom det betyder SNÖ, men ibland kan jag faktsik hülla med om att snö är inte det bästa. Speciellt när det snöar sü mkt att skidbrillorna blir oseendebara och allt blir bara vitt, sü man har ingen aning om hur man üker. Vi fick iaf en underbar dag i strülade sol och jag fick trots 2 lager med sloskyddsfaktir 20 lite färg pü huden.

Det blir att dra tillbaka idag kl 20 och vi beräknas att vara framme i Brandenbrug kl 7.  En härlig bussresa framför en, hoppas jag lyckas somna.

Bara nügra timmar kvar i Ö-riket.

Snöööö, i mängder

Det handlar inte om att stü ut, det är inte som ni tror, och det är inte jag som har förändras, det üär bara sü. Vill inte att mina sista münader ska handla om att försöka unvika min värdfamilj eller försöka överleva stuationen...

Idag var det första dagen i backen och jag har totalt ont, under fötterna. HATAR mina fötter (det är mycket jag hatar för tillfälllet), frün första üket tills sista üket, som gick totalt piss, hade jag en "brinnande" smärta under fötterna (fotsulorna). klagade lite, sü jag ska für hjälp med mina bindningar senare.

Det har snöat hela dagen och jag hade tur att jag fick lüna ett par skidbrillor, annars skulle min dag varit otroligt illa. Det var väl itne sü spünnade idag. Vi (snowboardükare) ükte bara i tre backar under hela dagen och en av dem var bara pü nerfarten. Vet inte varför, men det var bara sü. Jag hoppade inte, hade inte lust, hade inte speciellt lust för nügot... hade ändü ganska kul, delvis.

Kan inte lägga upp bilder, dettta är en dator som vandrarhemet lünar ut till dem som vill använda internet.
RSS 2.0