Flickor är också barn

Var på möte igår och inte vilket möte som helst heller. Mitt första möte i en festkomitee. Jag som medlem i ett jaktlag har plikter att göra, som till exempel att vara med varanat år i festkomiteen och fick en älghippa. Jag fick oturen att hamna med mitt första år. 

Jag drog dit klockan 6 och var väl en eller två minuter tidig. Trodde att jag inte skulle vara den första som skulle ha kommit. Ibland har man otur. Jag var först och inte bara det, så kom de andra 5-10minuter sent också. Jag som inte har något med samlingshusets ägare, försökte småprata lite. Ingen hit kallar jag det.

Vi satt där till halv 9. Var ganska less då, och hade redan försökt styra lite att det skulle gå snabbare att få dra sig hemmåt.

Det var ganska rörigt. Jag vet ju inte hur det brukar vara, men från den vikel jag satt i. Var det rörigt.På engelskan har vi fått en praktikant. Killen hade jag när jag gick på Nyby, 2005 kanske. Lite skummt att han kände igen mig. Ansåg mig själv inte så utstickande då.

Vi håller i alla fall på se en film med honom, the Whale rider. En film som jag bara blir irriterad på.

Change a lifeJobbigt, jobbigt.

Skolan går piss just nu. Har den känslan när jag tänker på den. Fick igen ett matteprov idag, G. Hade knappt fattat det. Hur kunde detta hända är frågan. Hur blev jag så kass i matte? Ska försöka hitta ett sätt att övervinna mig själv och hitta tillbaka dit jag var förr.

Jag trodde att Tyskan skulle bli ett lätt ämne i år, men då hade jag inte planerat in att vi skulle få en ny lärare med hög ambition och väldigt motiverad. Jag uppskattar det ändå. Har alltid gillat att lära mig nya saker. Idag fick vi den tråkigaste uppgiften man kan få, överhuvudtaget. Partier. Hur ligger det till i Tyskland bland annat. Även om jag är lite politskt intresserad, tycker jag ändå att såna uppgifter är tråkiga. Hur många gånger har man inte hållt på med det i skolan?? Ett uttjatat, men aktuellt ämne.

Pinsamt värre

Hittade ett dokument som jag skrev på tyskan i ettan. Guuud! Säger jag bara. Jag var riktigt dålig, att läraren fattade vad jag ville säga, sen var den ganska deprimerande. Jag kanske hade en svaka just då, måste ha haft det. Pinsam läsning. Klarade ändå inte att radera den.

har hittat en ny favorit plats i huset. Sängen. Har aldrig varit för att vara i sängen om man nu ska sova, men nu är det favorit platsen. Spenderade mycket tid i sängen under min tid i Tyskland, av enormt många själ. Det fanns som ingen annanstans som kunde bara slappna av, ingenstans man kunde vara själv på.

Som ensam barn, som jag nu har blivit. Är det faktiskt ganska skönt att slippa föräldrarna. Förr var det att all uppmärksamet blev utdelad på oss, vi tre. Är man själv får man allt på sig. Det är rätt jobbigt ibland, men som jag är så unviker jag det, kanske lite för ofta. Har nog alltid gillat att vara själv ibland.

När det kommer till film kan jag vara rätt så nördig. Jag gillar det mesta i filmformat och kan tycka att töntiga filmer kan vara roliga att se på. Camp Rock är det sånt exempel, töntig disney film, men ändå ganska rogivande att se på.


RSS 2.0