utan drömmar så har man inga roliga mål

Tänkte fördriva tiden lite.

Ska och springa nu, men min ipod behövdes tydligen laddas, så det är det var jag just nu gör.

Mina fingrar är röda, eftersom jag blev utkomenderad att plocka jordgubbar. Självfick jag också göra det. Pappa drog till stugan och jobbade. Han tyckte att jag skulle plocka jordgubbar medan.

Skulle egentligen inte jobba imorgon, men min chef ringde och frågade, så jag svarade ja. Hade innan försökt "tjata" till mig några extra dagar. Vad gör man inte för pengar?

Ångrade nästan att jag sa ja. Skulle ju få träffa Mikaela, för första gången (riktigt) iår. Inte för att jag tycker att  mitt jobb är viktigare än henne, men pengar har någon slags drivkraft i mig, en få-igång-knapp.

Näe, nu kan jag inte dröja mer med att motionera.

Har äntligen hittat ett mål med min träning. Att hamna i start-elvan i lagat

Jag saknar regnet.Var just  ute på den joggingtur som jag skrev om som jag inte ville göra.

Och jag skulle nästan vilja ha den ogjord.

Det blev hur varmt somhelst. Jag trodde inte att det skulle vara så varmt, kanske bara 15grader eller så. Hade dock fel.

tillbakavägen kände jag bara hur det hetta mot ansiktet och när jag hade tagit mig upp för backen (målet på färden) och började gå. Kände jag hur yr jag var. Gick till jag fick ner andhämtningen och sedan började jag jobba ner, mest på grund av de kryp som försökte äta upp mig.

Ställde mig i duschen och duschade så kallt jag bara kunde, det kändes som jag använde upp jordens vattenesurser.

Duschtid:10min

nu ska jag torka håret och fortsätta med städningen.

Uräkternas master

Jag ska försöka motivera mig nu.

Ska försöka dra ut och springa, missade, skippade de forbollsträningarna som har vart, totalt fyra stycken. Jo, jag vet att jag verkar ointresserad och omtiverad att spela forboll just nu, och det är sant. Speciellt efter lördagen.

Om träningen hade varit i Flarken och inte i världensände, brände, kanske jag skulle ha åkt dit. Jo, minns att det regnade ganska mycket, och vem vill köra moppe dit, vara blöt, bli blötare och sedan köra hem?

Jo, jag håller bara på att hitta på ursäkter varför jag inte är en dålig lagkamrat som inte är där.

Nu ska jag försöka få mig ut och springa lite.

Wünsch mal mich Erflog!
RSS 2.0