Lediga dagar irad

Denna sista vecka innan lovet har varit tung, inte på det sättet att den har varit jobbig eller så. Utan det har varit krävande psykiskt, har typ tappat bort alla böcker som jag använder, kemiboken, tyskahäftet och sedan en massa olika papper. Tappade även mitt pennfack, min mobil, men dessa två är återfunna. Kan kanske bero på att jag har återtagit mitt spelberoende igen, jag borde inte göra det eftersom det skadar mitt skolarbete genom att jag skiter nästan i det.

Nu är Missar första skoldagen efter lovet. Men det spelar ändå ingen roll. Har nästa inga jätteviktiga lektioner.det lov iaf, redan planerat vad jag sa göra på alla dagar, den kommer ändå att bli greatas. Måndag och tisdag ska jag jobba. På onsdag blir det backen med flickorna, utan Majs. Torsdag ska vi bada, och på fredag bär det av till brorsan. Och hemkomsten blir på måndag eftermiddag.

Efter gymnasiet

Nu behövs det verkligen ett lov, tror jag håller på att tappa allt närminne som man möjligtvis kan ha. Har tappat bort en hel del böcker, papper och mitt älskade pennfack. Igår hittade jag inte min telefon och inte gick det att ringa till den heller. Shit, det är inte bra att tappa bort telefonen när man knappt har haft den i en månad, föräldrarna skulle bli grymt imponerande över min förmåga. Jag gissade att den fanns i huset, därför ställde jag väckarklockan 1min före min telefonalarm ska ringa. Tror du inte att fanskapet ligger i gympabagen... Hittade den inte men jag la bagen bredvid min säng för att vänta på snooze signalen. Så hittar man borttappade telefoner

Jag hatar badkar, allt som har något med det att göra. Vi håller på att göra om badrummet nere, mycket väl behövligt så nu måste vi duscha uppe i badkaret och är man inte så vig som jag är så går det inte så bra. Fötterna gör ont, knäna strejkar och så blir man kall, eftersom man får inte vatten över hela kroppen. Så nu har jag gjort en lösning på mitt problem, jag duschar på skolan, på morgonen. Åker med mor eller far vi 7 tiden. Allt är bättre än ett badkarsdusch.

Hade något "knyck" för mig igår, ville inte gå och lägga mig, men såna kvällar visade sig vara ganska lyckade iaf, trots tröttheten på morgonen därpå. Jag började kolla i en av syrrans kataloger, KTH, kungliga tekniska högskolan. Hittade en utbildning som heter Kemivetenskap med internationell inriktning, och så glad jag blev över hitta något som jag kan tänka mig att läsa vidare som. Troligen kommer jag inte att välja det, men jag har iaf en backup plan om jag inte hittar något annat. Det är ju ändå trots allt 3år innan jag går ut trean. Men det känns ändå bra. Offrar mig även på en smile :D

Det vanliga i det ovanliga

Mina måndagar är inte riktigt som de andra vardagarna. Först börjar man dagen med att kliva upp tidigt för att hinna med pappa som ska vara i Lycksele omkring kvart i 9, det betyder att jag kommer att vara på skolan kvart i 7.

 Denna måndag blev inte riktigt exakt så Självklart steg jag upp tidigt, bestämde mig att jag vägrar att duscha i badkaret, så jag packade gympabagen med kläderna jag skulle ha på skolan. Pappa måste h varit trött eftersom han klev upp efter halv 7 och det betyder att vi for efter 7. Kom fram kvart över 7, gick med bagen till ett omklädningsrum och duschade. Sen rullade allting på. Gunell var fortfarande hemma efter han hade blivit pappa så vi fick en timmas håll mellan samhällsen och matten. Engelskan hade vi tjejer ganska roligt åt, både övningen och Renis.

Sen brukar dagen vara så att mamma jobbar sent, kanske till halv 8, så jag sitter hemma och väntar på henne. För hon brukar köpa varsin pizza. Det är för att mamma tycker att det inte är lönt att laga mat när pappa är hemma. Det betyder även att jag måste äta något innan middagen och då är man inte speciellt hungrig när mamma kommer hem.Ska pröva att springa imorgon med foten, se hur det går. Går det inte så kommer jag säkerligen inte att träna på onsdag.
RSS 2.0