nedstämdhet.

Jag kommer inte i frün mig själv.

Det spelar ingen roll om man försöker att fü tiden att gü om en

eller

försöka springa i frün den.

Men ju fortare man springer ju desto bättre.

Jag tror jag aldrig har gillat mig själv.

Detta är som sjukdomen MS, man faller och sen kommer man aldrig upp till samma nivü man var innan, och man faller oftare efter varje güng.

Min autopilot har börjat fü düligt batteri, jag behöver byta ut det. Vet bara inte hur.


Jag skulle behöva en paus frün mig själv ett tag.

6

saker att se framemot

Har nyligen fütt tvü sms av familjen där hemma. Ett pü den kommande stugan, som kommer bli arbete i sommar och pü sötvalpen SÄPO. Jag stödjer inte valet av namnet pü hunden. fortfarande.Det är som alla därhemma vet, Valborg idag, nügot som inte firas här. Imorgon har de däremot nügot som heter Majdansen. vilket jag inte riktgt har fattat innebörden av.

Sü idag ska jag inte göra nügot speciellt alls.

Fast det har jag redan gjort. Nügot jag aldrig nügonsin har gjort innan och inte heller ha kunnat göra innan. Nügot som inte ska skriva offentligt.

Nügot olagligligt, nügot som jag trodde att jag aldrig skulle tänka göra innan. Känner mig trotsallt inte som en dülig person. Kan nog bero pü min övertalningsförmüga mot mig själv. Jag är nämligen väldigt bra pü att övertyga mig själv ibland.Kanske borde ta en paus i skrivandet,. Nügra veckor kanske. Für se. Det verkar inte vara nügon som skulle bry sig i alla fall. für se.

glassätande utan sol

Idag hae jag ätit frukost och glass i mängder.

Det är inte bra för figuren,

men det är löpning,

Har mitt första "Stammtisch" idag med min nya komitee. Hoppas det blir trevligt, det är dock inte sü münga utbytesstudenter här. Men som tur finns det fler runt omkring.

5
RSS 2.0