-20 blir en minusgrad

Bara för man är otänksam så händer det. Gick ut med hundarna för att rasta dem inför natten, allt gick ganska bra tills Terror hittar ett rävspår som hade korsat vägen. Innan jag hann reagera så hade han sprungit med nosen i snön utanför synhåll.Då fick jag några olika alternativ upp i huvudet.

  • Smsa syrran och berätta
  • Springa efter fanskapet
  • Vara vaken tills han kommer tillbaka
  • Öppna hundburens dörr och gå och lägga sig
Kom på att berätta till syrran skulle inte göra situationen bättre, så jag strök den. Inte kunde jag springa efter honom heller, var inte direkt klädd för det och kängorna var inte ens knutna och jag hade inte tänkt att vara vaken hela natten, eftersom jag hade planerat att kliva upp tidigt för att gå ut och gå. Då när alla andra alternativ var strukna så blev det sista.
När jag skulle ut med andra hunden tänkte jag kolla om han hade kommit tillbaka, och det hade han. Han hade sovit i hundkojan under natten, så jag stängde igen och gick.
Allting löste sig till slut.

Vädret var helt underbart, klarblå himmel och lätt vind, fast senare så började att snöa. Hur kan det vara så bra väder på en dag?


Syrran är snart hemma, bara 3½ kvar, trevligt med lite sällskap, det har varit lite ensamt faktiskt.

Pudersnö

Fotbollsträning, vi var 9st där.

Orkar inte gå ut, men jag vill det är så bra väder ute.

Börjat tänka på den 29, vilka maträtter som kommer att serveras, om det kommer bli förrätt, om det kommer bli kött eller lax till huvudrätt och vad efterrätten kommer att innehålla.

Lunchen blev rester från igår, men en ny blandning med bacon, ost, pasta och cream fraiche

Skolarbeten som ligger i väskan och inte kommer därifrån.

Datorn som står på 24/7, men serier eller filmer

Flood är bra klimatfilm
men är inte lika bra som
The day after tomorrow

En utedag

Att vara ensam är inte så ensamt som man kan tro, iaf inte idag.
Vaknade halv 8 med drog mig en timme och gick ner och åt frukost, sedan såg jag ett avsnitt av O.C. Tror pappa ringde just innan jag tänkte gå ut, han ville veta hur mkt en rand (ZER) värd, jämfört med den svenska kronan, så idag har jag snackat med någon som har var i Sydafrika och skickat ett sms dit^^. Gick ut med Terror när jag tänkte vända ringde Josefin så jag fortsatte att gå, när jag var klar ringde jag Otto. Perra blev den sista som jag pratade med på min tvåtimmarsrunda. Kom tillbaka ganska sent så jag bestämde mig att äta lunch Se bilden nedan. Såg de två sista avsnitten av första säsongen av O.C och hängde tvätten för att sedan ta en till runda med den andra hunden. Ringde Jessika på väg hem sen matade jag hundarna. Snart ska jag äta en indiskgryta till middag, hoppas denna är godare än den andra som jag åt igår, för den var nästan oätbar, helt klart för stark. Det slutade jag slängde bort hälften eftersom jag hade blivit mätt av vattnet jag drack för att kunna äta maten.
image20
RSS 2.0