Härlig dag

Har inte blivit mycket här, skaffat instagram, (heter svavelsyra om någon skulle vara intresserad,) precis som alla andra tråkisar. Det är bara extremt bekvämt och enkelt, fast tycker bättre om att läsa bloggar.
Helgen har börjat helt otroligt. Jobbade till halv fyra och och var hemma kavrt över fyra, och var as hungrig. Gjorde en paj, tänkte att jag skulle dra och gymma, men skulle bara städa först. => inge gym.
Kvart i 9 ville Patrik ner till centrum för att se Sverigematchen på storbild. Var där 5min (tur parkeringen är gratis på kvällstid) sen ville Patrik hem för han mådde inge bra. Kl 4 på morgonen åkte vi till Akuten, då sovit 2h. Var där till sex och somnade hlav 7.
Tänkt att Svärföräldrarna skulle komma upp, men det blev inställt pga av sjukdom.
Vaknade 12 och åt frukost igen och gjorde mig vacker och färglad, för vi skulle ner till centrum och se på prideparaden. Luleås första till och med.
Därefter blev det lite strossa runt på stan, eftersom vi hade bestämmt att äta ute. En ursprunglig plan och vi hade haft svärföräldrarna här just nu. Pastabacken. Där man kan beställa glutenfripasta om man vill, man måste bara säga till tidigare på dagen.
Och just nu sitter jag med huvudvärk och ska ta ett glas vin om en stund, så jag verkligen kommer sova djupt och länge. Imorgon får jag till igen missad träning, både för fredagen och lördagen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0